MLC POWER AUTOMATION AG este distribuitor autorizat si partener de incredere al unor producatori de prestigiu si lideri europeni in materie,  punem accent pe promptitudine si adaptabilitate în relatia cu clientii nostri, oferind în acelasi timp consultanţa in situatiile necesare.

Partenerii nostri sunt : Datalogic, Datasensing, MD Micro Detectors, Opkon, Pizzato Elettrica, Eltra,ESA Automation,Eaton, Rotex Elettromeccanica, Gefran , SIEI Drive, SIEIDrive Lift, ICM Motori, Pizzato Electrica, Z- Laser, Sanyo Denki, RTA Italia, Comelmar Italia,Comites Srl

Misiune si strategie

Strategia noastra consta în oportunitatea de a alege un SINGUR furnizor pentru toate necesitatiile dvs. de aceea PUTEREA ESTE IN MAINILE DUMNEAVOASTRĂ.

MLC POWER  AUTOMATION AG ofera servicii pe intreg teritoriul României , satisfacând necesarul unei arii largi de clienţi, indiferent de locatia acestora, acordand aceeasi atentie oricarei solicitari.

Echipa

MLC POWER  AUTOMATION AG este formata dintr-o echipa  tanara  dar cu o bogata experienta in spate, care  si-a  propus si in scurt timp a reusit ca MLC POWER  AUTOMATION AG sa devina o companie cunoscuta în domeniul echipamentelor de automatizari industriale.

Impreuna stabilim politica firmei; coordonam activitatea si studiem solutiile cele mai bune pentru a putea rezolva cu succes toate problemele clienţiilor.