Condiţii de cumpărare

Condiţii de cumpărare


Comanda online

Stimati clienti,

Pentru a comanda produse on-line este nevoie de adaugarea acestora in cosul de cumparaturi si apoi parcurgerea urmatorilor pasi:

Adaugarea produselor in cos: se face prin apasarea butonului “Adauga in cos” prezent in dreptul fiecarui produs. Cosul de cumparaturi este practic o grupare a produselor pe care doriti sa le comandati. Aceasta grupare permite calcularea totalului comenzii.

Confirmare comenzii: acest pas este un centralizator al comenzii in care sunt prezentate produsele din cos si datele de facturare. In cazul in care totul este asa cum doriti puteti plasa comanda.

Optiuni pentru livrare si plata:

Dupa comanda veti fi contactat telefonic de un coleg pentru confirmarea comenzii si pentru a alege metoda de livrare, tipul de curierat rapid si modalitatea de plata.

In functie de optiunea dvs. produsele se pot ridica de la sediu Str. Catanoaia Nr.33, sec.3 Bucuresti sau se pot livra prin curierat rapid oriunde in tara. Modalitati de plata : in avans ( pe baza facturii proforme), numerar , ordin de plata, fila cec, bilet la ordin sau ramburs.

Preturile produselor comercializate de catre MLC POWER AUTOMATION AG SRL nu includ si cheltuielile de transport prin curierat rapid, acestea se vor achita de catre cumparator.

Livrarea Produselor

MLC POWER AUTOMATION AG SR livreaza produse in toata tara indiferent de zona sau valoarea comenzii astfel:

MLC POWER AUTOMATION AG SRL livreaza produsele comercializate in toata tara prin curierat rapid, alegerea firmei de curierat rapid se va face de catre beneficiar.

Preturile produselor comercializate de catre MLC POWER AUTOMATION AG SRL nu includ si cheltuielile de transport prin curierat rapid, acestea se vor achita de catre cumparator.

Produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata telefonic de catre cumparator.

In colet produsele sunt insotite de factura fiscala, declaratia de conformitate si calitate a produsului, certificatul de garantie , iar in cazul modalitatii de plata ”ramburs”, si de chitanta.

Garantia produselor

Orice produs achizitionat de la MLC POWER AUTOMATION AG SRL beneficiaza de declaratie de conformitate si certificat de garantie.

Perioada de garantie este de 2 ani de zile de la data achizitionarii produsului de la societatea noastra.

In cazul in care un produs necesita interventii in garantie acesta se va trimite la sediu din Str.Catanoaia, Nr.33, Sector 3, Bucuresti